Egy kis serpenyőbe tegyél egy marék áfonyát, önts hozzá fél csésze narancslevet, és tégy hozzá két teáskanál cukrot. Főzd addig, amíg az egész szirupos nem lesz.
Egy kis fazékba önts össze 1 csésze kókusztejet, 1 csésze juharszirupot, és 2 evőkanál barnacukrot. Lassú tűzön sűrűsödésig főzd (kb. 5 perc).
Egy kis tálkában keverj ki egy teáskanál kukoricakeményítőt 1 evőkanál vízzel. Egy serpenyőbe tegyél 2 evőkanál vajat, 1 csésze juharszirupot, és add hozzá a keményítős keveréket. Sűrűsödésig főzd (kb. 5 perc), majd keverj hozzá ½ csésze apróra vágott pirított pekándiót, és szórd meg egy csipetnyi fahéjjal (ízlés szerint).